Unieke omslagdoeken, poncho's en capes van hoogwaardige kwaliteitstoffen met bijzondere fournituren.
Handgemaakt, met liefde voor het ambacht en aandacht voor detail.

Bij interesse in onze artikelen, neem svp via mail contact met ons op.

Privacy statement Abrazo Fashion (En)

Introduction

Abrazo Fashion takes your privacy very seriously and shall handle your personal data with the utmost security and care. In this Privacy Statement you will learn how we handle your data as well as learn about your rights concerning our processing of your data. We advise that you read this Privacy Statement thoroughly. Should you have any questions or remarks, please contact us at Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Who is Abrazo Fashion?

Abrazo Fashion is the eenmanszaak (sole trader). Abrazo Fashion, with registered office at (2165 VP) Lisserbroek listed at the Traderegister of the Dutch Chamber of Commerce under 62545159. Abrazo Fashion is as the controller ultimately responsible with regard to the processing of your personal data.


How does Abrazo Fashion use your personal data?

Underneath you will find an overview of the purposes for the processing of your personal data. You will also find a specification of which data Abrazo Fashion uses for that specific purpose, the legal justification, and the amount of time Abrazo Fashion keeps this data. For clarity’s sake, we have categorised the purposes.


Services, customer management and financial administration

Purpose: Financial administration
Information: Company name, Billing address, Bank details, Outstanding balance
Legal basis: Legal obligation
Storage period: maximum 1 year

Purpose: Order Management
Information: Home address, Delivery address, Billing address, Email, Phone, Payment information, Account number, Order Number, Complaint content, COC number, VAT number, Customer number
Legal basis: Necessary for the performance of a contract
Storage period: maximum 1 year

Purpose: Handling complaints
Information: Home address, Delivery address, Billing address, Email, Phone, Payment information, Account number, Order Number, Complaint content, COC number, VAT number, Customer number
Legal basis: Necessary for the performance of a contract
Storage period: maximum 1 year

Purpose: Invoicing
Information: Home address, Delivery address, Billing address, Email, Phone, Payment information, Account number, Order Number, Complaint content, COC number, VAT number, Customer number Legal basis: Necessary for the performance of a contract
Storage period: maximum 1 year

Purpose: Services
Information: Home address, Email, Customer file data, Financial data, Data necessary to provide the service, Data generated by the service Legal basis: Necessary for the performance of a contract
Storage period: maximum 1 year

Purpose: Handling complaints
Information: Home address, Email, Customer file data, Financial data, Data necessary to provide the service, Data generated by the service Legal basis: Necessary for the performance of a contract
Storage period: maximum 1 year

Purpose: Invoicing
Information: Home address, Email, Customer file data, Financial data, Data necessary to provide the service, Data generated by the service
Legal basis: Necessary for the performance of a contract
Storage period: maximum 1 year

Purpose: CRM
Information: Name, Username, Email, Order history, Social media account, Phone, Profile photo
Legal basis: Legitimate interests
importance: Commercial interests
Storage period: maximum 1 year

Purpose: Job application
Information: Name, Username, Email, Order history, Social media account, Phone, Profile photo
Legal basis: Legitimate interests
importance: Commercial interests
Storage period: maximum 1 year


Marketing

Purpose: Direct marketing
Information: Name, Home address, Email, Phone, Click behaviour, Online behaviour, Interest in a product, Social media account, User ID, Order history, Billing address Legitimate interests
Legal basis: Legitimate interests
Interest concerned: Commercial interests
Storage period: maximum 1 year

Purpose: Newsletter
Information: Name, Home address, Email, Phone, Click behaviour, Online behaviour, Interest in a product, Social media account, User ID, Order history, Billing address Legitimate interests
Legal basis: Legitimate interests
Interest concerned: Commercial interests
Storage period: maximum 1 year

Purpose: Retargeting
Information: Name, Home address, Email, Phone, Click behaviour, Online behaviour, Interest in a product, Social media account, User ID, Order history, Billing address Legitimate interests
Legal basis: Legitimate interests
Interest concerned: Commercial interests
Storage period: maximum 1 year

Purpose: Social media marketing
Information: Name, Home address, Email, Phone, Click behaviour, Online behaviour, Interest in a product, Social media account, User ID, Order history, Billing address Legitimate interests
Legal basis: Legitimate interests
Interest concerned: Commercial interests
Storage period: maximum 1 year


Website

Purpose: Website analytics
Information: Online behaviour, Location
Legal basis: Legitimate interests
Interest concerned: Commercial interests
Storage period: As long as necessary for this purpose

Purpose: A/B testing
Information: Online behaviour, Location
Legal basis: Legitimate interests
Interest concerned: Commercial interests
Storage period: As long as necessary for this purpose


How did we obtain your personal data?


Abrazo Fashion has obtained your data because you have provided this data to us. .


What are your rights?


Under the European General Data Protection Regulation you have a number of rights with regard to your data and the processing thereof:


Access


You may access your personal information and make any necessary changes in your account. If you would like to see which personal data Abrazo Fashion has obtained about you, you may exercise your right of access by submitting a request to Abrazo Fashion.
Making changes
If you wish to make changes to the personal information that you have seen as a result of a request for access and you are unable to make the changes yourself in your account, you may request that Abrazo Fashion makes these changes for you. You may request that Abrazo Fashion modifies, corrects, supplements, erases or shields your information.
Restriction of processing of personal data
You also have the right, under certain conditions, to ask Abrazo Fashion to restrict the processing of your personal data.
Right to object
If processing of your data takes place on the grounds of 'legitimate interest' by Abrazo Fashion or a third party, you have the right to object to that processing.
Portability of data
You have the right to obtain your personal data from Abrazo Fashion. Abrazo Fashion will provide this in a structured and commonly used format, which can easily be opened using commonly used digital systems.
Withdrawing consent
When the legal basis for a particular processing is your explicit consent, you have the right to withdraw that consent. This does not affect past processing, but does mean that we will no longer be allowed to process this data in the future. It may also result in Abrazo Fashion no longer being able to provide you with certain services.
Response from Abrazo Fashion
A request can be sent to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Abrazo Fashion will comply with your request as soon as possible and in any case no later than one (1) month after Abrazo Fashion has received such a request. If Abrazo Fashion rejects your request, we will indicate in our reply why the request was rejected.
Recipients of your personal data
Your data may be transmitted to:
• Data processors
It is possible that Abrazo Fashion is required to submit your data to a third party, for example to fulfil a legal obligation.


What are cookies and how does Abrazo Fashion use them?


Cookies are small pieces of (text) information that are sent to your browser when you visit the website of Abrazo Fashion and then stored on the hard disk or in the memory of your device. The cookies placed via Abrazo Fashion’s website cannot damage your device or the files stored on it. With 'cookies', we also mean comparable techniques collecting information, such as device fingerprinting.


Can changes be made to this Privacy Statement?


This Privacy Statement is subject to changes. We therefore advise you to regularly read the Privacy Statement for any such changes.


Questions, remarks, and complaints


If you have any questions regarding this Privacy Statement or the way in which Abrazo Fashion uses your data, you can send an e-mail to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. If you have a complaint about the way your data is processed, please send an e-mail to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Furthermore, you always have the right to contact the competent national data protection authority. In The Netherlands, this is the Autoriteit Persoonsgegevens.

Gepost in Uncategorised

Privacy statement Abrazo Fashion (NL)

Inleiding


Abrazo Fashion neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit
Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wie is Abrazo Fashion?

Abrazo Fashion is een eenmanszaak. Abrazo Fashion, kantoorhoudende te (2165 VP) Lisserbroek aan Dopheidestraat 36, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 62545159. Abrazo Fashion is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door Abrazo Fashion de verwerkingsverantwoordelijke.

Hoe gebruikt Abrazo Fashion jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Abrazo Fashion persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Abrazo Fashion voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Abrazo Fashion worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.


Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie

Doeleinde: Financiële administratie
Gegevens: Bedrijfsnaam, Factuuradres, Bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC), Openstaande saldo
Grondslag: Wettelijke verplichting
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar

Doeleinde: Beheer van bestellingen
Gegevens: NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht, KvK nummer, BTWnummer, Klantnummer
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar

Doeleinde: Afhandelen klachten
Gegevens: NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht, KvK nummer, BTWnummer, Klantnummer
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar

Doeleinde: Facturatie
Gegevens: NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht, KvK nummer, BTWnummer, Klantnummer
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar

Doeleinde: Verlenen van de dienst zelf
Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar

Doeleinde: Afhandelen klachten
Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar

Doeleinde: Facturatie
Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar

Doeleinde: CRM
Gegevens: Naam, Gebruiksnaam, E-mailadres, Bestelgeschiedenis, Social media account, Telefoonnummer, Profielfoto
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar

Doeleinde: Sollicitatie
Gegevens: Naam, Gebruiksnaam, E-mailadres, Bestelgeschiedenis, Social media account, Telefoonnummer, Profielfoto Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar

Marketing

Doeleinde: Direct marketing
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar

Doeleinde: Nieuwsbrief
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar

Doeleinde: Retargeting
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar

Doeleinde: Social media marketing
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar

Website

Doeleinde: Website analytics
Gegevens: Surfgedrag, Locatie
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: A/B testing
Gegevens: Surfgedrag, Locatie
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?

Abrazo Fashion heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt.

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:
Inzage
Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Abrazo Fashion over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.
Wijzigen
Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Abrazo Fashion. Je kunt verzoeken dat Abrazo Fashion je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.
Beperken van de verwerking
Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Abrazo Fashion te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.
Recht van bezwaar
Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Abrazo Fashion of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.
Gegevensoverdracht
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van Abrazo Fashion te verkrijgen. Abrazo Fashion zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.
Toestemming intrekken
In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Abrazo Fashion je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.
Reactie door Abrazo Fashion
Een verzoek kan verstuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Abrazo Fashion zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat Abrazo Fashion een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien Abrazo Fashion je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:

• Verwerkers

Het kan zijn dat Abrazo Fashion verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.


Wat zijn cookies en hoe gebruikt Abrazo Fashion ze?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van Abrazo Fashion worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van Abrazo Fashion worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.


Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.


Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Abrazo Fashion je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Abrazo Fashion jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gepost in Uncategorised

Contact met Abrazo Fashion

Telefoon / 06 - 441 85 048 of 0031 6 44185048
Email / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gepost in Uncategorised

Informatie en algemene voorwaarden

Levering:

Abrazo Fashion streeft naar een goede en snelle levering van de bestelde artikelen. Alle orders worden met de hand gemaakt en de levertijd bedraagt 14 werkdagen. Artikelen op voorraad (altijd benoemd in webshop) worden geleverd binnen 4 werkdagen. 

Bij eventuele vertragingen ontvangt u een e-mail. 

Als stoffen of andere materialen niet meer op voorraad zijn dan informeren wij daar per e-mail over. Er wordt dan gezocht naar een passende oplossing. 

Als er geen oplossing gevonden kan worden dan ontvangt u het aankoopbedrag binnen 4 werkdagen retour op uw rekening. 

Betaling

Abrazo Fashion biedt veilige online betaling via iDEAL.

Verzending

Een order wordt uitsluitend gemaakt en verzonden na ontvangst van de betaling. Alle pakketjes worden verstuurd via TNT Post. Bestellingen worden als pakketpost  verstuurd zodat ze altijd te traceren zijn. In Nederland bedragen de kosten hiervoor 6,75 euro. Bij bestellingen boven de €100,- berekenen wij € 3,95 verzendkosten. Bij bestelling boven de €150,- berekenen wij geen verzendkosten.

Aansprakelijkheid

Abrazo Fashion is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens transport. De producten worden zodanig verpakt dat beschadiging tijdens transport nagenoeg uitgesloten is.

Ruilen

Als u niet tevreden bent over een ontvangen artikel(en) dan kunt u het binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het artikel kan (mits in oorspronkelijke staat, ongedragen, ongewassen, schadevrij) worden omgeruild voor een ander artikel (met verrekening van het verschil in bedrag) of u ontvangt een Abrazo Fashion tegoedbon.  Retourneren dient vooraf aangekondigd te worden via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Te retourneren artikelen dienen goed verpakt te worden verstuurd. Verzending is voor eigen rekening en risico van de koper. Pas na correcte ontvangst van het artikel kan Abrazo Fashion het alternatieve artikel versturen

Wijzigingsrecht

Abrazo Fashion behoudt zich het recht om tussentijds de algemene voorwaarden en de inhoud van de website aan te passen

Wasvoorschrift

Abrazo Fashion geeft in de kleding labels aan hoe de producten moeten worden behandeld. Zoals in de labels is aangegeven “don’t wash ornaments” zijn diverse fournituren niet geschikt voor de wasmachine. Deze dienen van het kledingstuk verwijderd te worden alvorens het te wassen. 

Wasinstructie

Abrazo Fashion adviseert om de kleding in een beschermende hoes (bijvoorbeeld een kussenhoes) te wassen. En als enige item in de machine op wolprogramma en de daarbij behorende temperatuur en wasvoorschriften. De kleding blijft dan beschermd van beroering met de wastrommel of andere kledingitems. 

Delivery outside The Netherlands

For deliveries outside The Netherlands we calculate specified shipping costs. The costumer will receive an invoice for shipping costs by email.

Home

This is an hidden article.

Gepost in Uncategorised